Samenvatting Tour de France etappe 21: Wout van Aert wint massasprint

Samenvatting Tour de France etappe 21: Wout van Aert wint massasprint

Wout van Aert heeft de laatste etappe van de Tour de France van 2021 gewonnen. De Belg versloeg op de Champs-Elysees. Daarmee voorkwam de Belg dat Cavendish het record van Merckx kon breken.

Samenvatting <em>Tour de France</em> etappe 21: <em>Wout van Aert</em> wint massasprint Wout van Aert heeft de laatste etappe van de Tour de France van 2021 gewonnen. De Belg versloeg op de Champs-Elysees. Daarmee voorkwam de Belg dat Cavendish het record van Merckx kon breken. Gele truiDe gele trui van deze Tour is voor Tadej Pogacar, net als overigens de witte en de bollen. De groene trui is voor Mark Cavendish. Bahrein-Merida wint het ploegenklassement. Bekijk de samenvatting van etappe 21 hierboven. Bekijk ook Samenvatting Tour de France etappe 20: Wout van Aert rijdt geweldige tijdrit Bekijk deze video » Zien: Wout van Aert pakt laatste overwinning op Champs-Elysees (Tour de France) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Samenvatting Tour de France etappe 21: Wout van Aert wint massasprint

Gele trui
De gele trui van deze Tour is voor Tadej Pogacar, net als overigens de witte en de bollen. De groene trui is voor Mark Cavendish. Bahrein-Merida wint het ploegenklassement.

Bekijk de samenvatting van etappe 21 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Tour de France etappe 21: Wout van Aert wint massasprint of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier