Swanenburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Swanenburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Swanenburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende weken is de nieuwe dramaserie Swanenburg elke maandag tot en met donderdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Het twintig aflevering tellende familiedrama gaat over de rijke familie Praal. Eerste beelden nieuwe dramaserie Swanenburg (deze zomer op NPO 1) Bekijk deze video » Ups-and-downsDe familie heeft weinig tegenwind gekend in het leven. Zoals in elke familie spelen de gebruikelijke ups-and-downs, maar dat staat hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit voor elkaar nooit in de weg. Tot blijkt dat er een gevaarlijk spel gespeeld wordt. Hoe ver ga je voor je familie als blijkt dat je familie je verraadt? AngstWanneer pater familias Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, wordt de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad. RegelsVijf weken lang volgen we de gezinsleden die er alles aan doen om de eigen belangen opzij te zetten en om de boel te redden. Maar niet iedereen speelt het spel volgens dezelfde regels, waardoor de teloorgang van de eens zo hechte familie Praal niet meer te stoppen lijkt. Bekijk ook Bekijk de trailer: How to Sell Drugs Online (Fast) derde seizoen 27 juli op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Sweet Girl: vanaf 20 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Heist: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De komende weken is de nieuwe dramaserie Swanenburg elke maandag tot en met donderdag om 21:30 uur te zien op NPO 1. Het twintig aflevering tellende familiedrama gaat over de rijke familie Praal.

Ups-and-downs
De familie heeft weinig tegenwind gekend in het leven. Zoals in elke familie spelen de gebruikelijke ups-and-downs, maar dat staat hun onvoorwaardelijke liefde en loyaliteit voor elkaar nooit in de weg. Tot blijkt dat er een gevaarlijk spel gespeeld wordt. Hoe ver ga je voor je familie als blijkt dat je familie je verraadt?

Angst
Wanneer pater familias Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, wordt de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad.

Regels
Vijf weken lang volgen we de gezinsleden die er alles aan doen om de eigen belangen opzij te zetten en om de boel te redden. Maar niet iedereen speelt het spel volgens dezelfde regels, waardoor de teloorgang van de eens zo hechte familie Praal niet meer te stoppen lijkt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Swanenburg gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier