Zien: Feyenoord-supporter maakt zichzelf belachelijk met hebberig gedrag

Zien: Feyenoord-supporter maakt zichzelf belachelijk met hebberig gedrag

Na de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Werder Bremen liepen diverse spelers langs de tribunes om shirtjes uit te delen, onder wie Guus Til. Eén van die shirtjes was bedoeld voor een jong ventje, maar een gretige volwassen supporter griste het weg voor de ogen van het kind.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Feyenoord</em>-supporter maakt zichzelf belachelijk met hebberig gedrag Na de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen Werder Bremen liepen diverse spelers langs de tribunes om shirtjes uit te delen, onder wie Guus Til. Eén van die shirtjes was bedoeld voor een jong ventje, maar een gretige volwassen supporter griste het weg voor de ogen van het kind. Lees verder onder de video. Op de blarenDe supporter maakt zich met zijn hebberige gedrag flink belachelijk en probeert er vervolgens snel tussenuit te knijpen, maar omstanders grijpen in. Ook een steward geeft aan dat de man het shirt gewoon aan het jochie moet geven. De sfeer wordt even grimmig, maar uiteindelijk moet de man toch op de blaren zitten: hij geeft het shirtje aan de jongen. Bekijk de beelden van de Feyenoord-supporter hierboven. Bekijk ook Zo neemt Steven Berghuis afscheid van Feyenoord (video) Bekijk deze video » Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+) Bekijk deze video »
😬 Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk heeft deze kleine Feyenoord-fan een topdag! 👕

😬 Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk heeft deze kleine Feyenoord-fan een topdag! 👕

Posted by ESPN NL on Saturday, July 17, 2021
Voetbal :
Zien: Feyenoord-supporter maakt zichzelf belachelijk met hebberig gedrag

Op de blaren
De supporter maakt zich met zijn hebberige gedrag flink belachelijk en probeert er vervolgens snel tussenuit te knijpen, maar omstanders grijpen in. Ook een steward geeft aan dat de man het shirt gewoon aan het jochie moet geven. De sfeer wordt even grimmig, maar uiteindelijk moet de man toch op de blaren zitten: hij geeft het shirtje aan de jongen.

Bekijk de beelden van de Feyenoord-supporter hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Feyenoord-supporter maakt zichzelf belachelijk met hebberig gedrag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV