Hart van Nederland: zwemmen in rivieren gevaarlijk wegens harde stroming

Hart van Nederland: zwemmen in rivieren gevaarlijk wegens harde stroming

Door de enorm harde stroming in rivieren is het niet verstandig om het water in te gaan. Toch zijn er daredevils die ondanks de adviezen het water betreden. De reddingsbrigade is daar niet blij mee. Ook drijven er een hoop takken en spullen in het water wat voor onaangename situaties kan zorgen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: zwemmen in <em>rivieren</em> gevaarlijk wegens harde stroming Door de enorm harde stroming in rivieren is het niet verstandig om het water in te gaan. Toch zijn er daredevils die ondanks de adviezen het water betreden. De reddingsbrigade is daar niet blij mee. Ook drijven er een hoop takken en spullen in het water wat voor onaangename situaties kan zorgen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Inwoners Limburgse Wanssum maken zich zorgen over sterkte van de dijk Bekijk deze video » Zien: Willem Engel noemt extreme overstromingen in Limburg een hoax Bekijk deze video » Zwem niet in Limburgse beken en rivieren: "Levensgevaarlijk" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: zwemmen in rivieren gevaarlijk wegens harde stroming of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier