Trailer: Actiekomedie True Lies dinsdag te zien bij Veronica

Trailer: Actiekomedie True Lies dinsdag te zien bij Veronica

Harry Tasker leidt een dubbelleven. Hij werkt voor Omega Sector, een geheime overheidsorganisatie gespecialiseerd in de bestrijding van nucleair terrorisme. Hij wordt overal ter wereld uitgestuurd en hij leidt als geheim agent een gevaarlijk maar spannend leven. Uit veiligheidsoverwegingen heeft Harry zijn vrouw Helen, met wie hij al vijftien jaar is getrouwd, nooit verteld wat hij voor de kost doet.

Bekijk de trailer van True Lies hieronder. True Lies is vanavond, dinsdag 20 juli, om 23:00 uur te zien bij Veronica.

Trailer: Actiekomedie <em>True Lies</em> dinsdag te zien bij Veronica Harry Tasker leidt een dubbelleven. Hij werkt voor Omega Sector, een geheime overheidsorganisatie gespecialiseerd in de bestrijding van nucleair terrorisme. Hij wordt overal ter wereld uitgestuurd en hij leidt als geheim agent een gevaarlijk maar spannend leven. Uit veiligheidsoverwegingen heeft Harry zijn vrouw Helen, met wie hij al vijftien jaar is getrouwd, nooit verteld wat hij voor de kost doet. Bekijk de trailer van True Lies hieronder. True Lies is vanavond, dinsdag 20 juli, om 23:00 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Bekijk de trailer van De Expeditie van Familie Vos: nu te zien op Videoland Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Suicide Squad: 5 augustus in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Actiekomedie True Lies dinsdag te zien bij Veronica


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Actiekomedie True Lies dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier