Zien: Steven Berghuis traint voor het eerst mee met selectie van Ajax

Zien: Steven Berghuis traint voor het eerst mee met selectie van Ajax

Op het trainingsveld van Ajax verschenen vandaag (20 juli) enkele nieuwe gezichten. De recent overgekomen Steven Berghuis deed voor het eerst mee aan de oefensessie van de Amsterdammers. Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch keerden op hun beurt weer terug in Amsterdam na een welverdiende vakantie.

Bekijk de video van AFC Ajax hieronder.

Zien: <em>Steven Berghuis</em> traint voor het eerst mee met selectie van <em>Ajax</em> Op het trainingsveld van Ajax verschenen vandaag (20 juli) enkele nieuwe gezichten. De recent overgekomen Steven Berghuis deed voor het eerst mee aan de oefensessie van de Amsterdammers. Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch keerden op hun beurt weer terug in Amsterdam na een welverdiende vakantie. Bekijk de video van AFC Ajax hieronder. Bekijk ook Samenvatting Anderlecht - Ajax (oefenwedstrijd) Bekijk deze video » Zo neemt Steven Berghuis afscheid van Feyenoord (video) Bekijk deze video » Steven Berghuis over Ajax: "Je wil je meten met de allerbeste" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Steven Berghuis traint voor het eerst mee met selectie van Ajax


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Steven Berghuis traint voor het eerst mee met selectie van Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV