Afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video)

Afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video)

UPDATE: kijk LIVE naar het afscheid van Peter R. de Vries in Carré

Het Nederlandse publiek van vandaag tussen 11:00 uur en 20:00 uur afscheid nemen van de vorige week overleden Peter R. de Vries. Iedereen is, mits volledig gevaccineerd of getest, welkom bij Carré Amsterdam om zijn of haar laatste eer te bewijzen aan de vermoorde misdaadverslaggever. Ondanks dat op dit moment de deuren van het theater nog gesloten zijn, staan er toch al mensen in de rij. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Afscheid <em>Peter R. de Vries</em> in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video) UPDATE: kijk LIVE naar het afscheid van Peter R. de Vries in Carré Het Nederlandse publiek van vandaag tussen 11:00 uur en 20:00 uur afscheid nemen van de vorige week overleden Peter R. de Vries. Iedereen is, mits volledig gevaccineerd of getest, welkom bij Carré Amsterdam om zijn of haar laatste eer te bewijzen aan de vermoorde misdaadverslaggever. Ondanks dat op dit moment de deuren van het theater nog gesloten zijn, staan er toch al mensen in de rij. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Videoclip: Procol Harum - A Whiter Shade of Pale (favoriete nummer Peter R. de Vries) Bekijk deze video » Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier