Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen'

Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen'

UPDATE: kijk LIVE naar het afscheid van Peter R. de Vries in Carré

Nederlanders komen woensdag van heinde en verre naar Amsterdam, om daar hun laatste eer te bewijzen aan Peter R. de Vries in theater Carré. Velen waren er al vroeg bij: "Ik heb eigenlijk helemaal niet geslapen en ben gewoon bang dat het heel druk wordt en dat het dan gewoon een hele lange rij gaat worden en dat ik dan heel laat thuis ben", aldus een aanwezige jongeman. Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van <em>Peter R. de Vries</em> in Carré te kunnen nemen' UPDATE: kijk LIVE naar het afscheid van Peter R. de Vries in Carré Nederlanders komen woensdag van heinde en verre naar Amsterdam, om daar hun laatste eer te bewijzen aan Peter R. de Vries in theater Carré. Velen waren er al vroeg bij: "Ik heb eigenlijk helemaal niet geslapen en ben gewoon bang dat het heel druk wordt en dat het dan gewoon een hele lange rij gaat worden en dat ik dan heel laat thuis ben", aldus een aanwezige jongeman. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Videoclip: Procol Harum - A Whiter Shade of Pale (favoriete nummer Peter R. de Vries) Bekijk deze video » Afscheid Peter R. de Vries in Carré Amsterdam: eerste belangstellenden in de rij (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: 'Bijna niet geslapen om afscheid van Peter R. de Vries in Carré te kunnen nemen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier