Video: Verdachten melden zich bij Nederlandse politie na moord Carlo op Mallorca

Video: Verdachten melden zich bij Nederlandse politie na moord Carlo op Mallorca

Twee verdachten van de dodelijke mishandeling op Mallorca zijn naar de Nederlandse politie gestapt. Ze zitten niet vast, dat gebeurt pas als de Spaanse politie daar om vraagt. Bekijk de NOSStories-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: Verdachten melden zich bij Nederlandse politie na moord <em>Carlo</em> op <em>Mallorca</em> Twee verdachten van de dodelijke mishandeling op Mallorca zijn naar de Nederlandse politie gestapt. Ze zitten niet vast, dat gebeurt pas als de Spaanse politie daar om vraagt. Bekijk de NOSStories-video hieronder. Lees verder onder de video. Gisteren, dinsdag 20 juli, zei de Nederlandse politie dat er nog geen arrestatiebevel was binnengekomen. De verdachten zijn allemaal tussen de 18 en 20 jaar oud. Bekijk hierboven de NOSStories-video over de dood van Carlo op Mallorca. Bekijk ook Zien: Verdachten dodelijke mishandeling Carlo Heuvelman kunnen 10 jaar cel krijgen Bekijk deze video » Ooggetuige aan het woord over dodelijke mishandeling Mallorca: "Heel gek besef" Bekijk deze video »

Gisteren, dinsdag 20 juli, zei de Nederlandse politie dat er nog geen arrestatiebevel was binnengekomen. De verdachten zijn allemaal tussen de 18 en 20 jaar oud. Bekijk hierboven de NOSStories-video over de dood van Carlo op Mallorca.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Verdachten melden zich bij Nederlandse politie na moord Carlo op Mallorca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier