Hoeveel ben je waard? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hoeveel ben je waard? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Viktor Brand over nieuwe seizoen Hoeveel ben je waard?: "Echte verhalen van echte mensen" Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Hoeveel ben je waard? seizoen 5 Bekijk deze video » Hoeveel Ben Je Waard: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard?, waarin Viktor Brand het totale financiële vermogen van deelnemers onder de loep neemt. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6. HartIn de eerste aflevering neemt Viktor een kijkje in het leven van gids Ingrid. Zeven jaar geleden volgde zij haar hart en nam ze haar intrek in een oude burgemeesterswoning op de Zaanse Schans. BoomingVanuit haar huis gaf ze rondleidingen aan de miljoenen toeristen die de Schans jaarlijks bezoeken. Een booming business, die haar geen windeieren legde. Door de pandemie is de Schans nu verlaten en stil en zijn al haar inkomsten weggevallen. SpaarpotHeeft Ingrid wel door dat haar uitgavenpatroon onverminderd doorgaat en ze daardoor behoorlijk inteert op haar spaarpot? PensioenViktor gaat ook lansg bij het reislustige stel Jolanda en Nico. Ze schelen 16 jaar, maar willen uiteindelijk tegelijkertijd met pensioen om samen de wereld te verkennen. Dit betekent dat administratief medewerker Jolanda met vervroegd pensioen zal gaan. Maar kan dat wel? Hoeveel ben je waard?: "Schoenen van 900 euro!?" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard?, waarin Viktor Brand het totale financiële vermogen van deelnemers onder de loep neemt. Elke woensdag om 20:30 uur op SBS6.

Hart
In de eerste aflevering neemt Viktor een kijkje in het leven van gids Ingrid. Zeven jaar geleden volgde zij haar hart en nam ze haar intrek in een oude burgemeesterswoning op de Zaanse Schans.

Booming
Vanuit haar huis gaf ze rondleidingen aan de miljoenen toeristen die de Schans jaarlijks bezoeken. Een booming business, die haar geen windeieren legde. Door de pandemie is de Schans nu verlaten en stil en zijn al haar inkomsten weggevallen.

Spaarpot
Heeft Ingrid wel door dat haar uitgavenpatroon onverminderd doorgaat en ze daardoor behoorlijk inteert op haar spaarpot?

Pensioen
Viktor gaat ook lansg bij het reislustige stel Jolanda en Nico. Ze schelen 16 jaar, maar willen uiteindelijk tegelijkertijd met pensioen om samen de wereld te verkennen. Dit betekent dat administratief medewerker Jolanda met vervroegd pensioen zal gaan. Maar kan dat wel?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hoeveel ben je waard?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel ben je waard? aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier