De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Forum voor Democratie: "Partij voor de gekken"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Forum voor Democratie: "Partij voor de gekken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> over Forum voor Democratie: &quot;Partij voor de gekken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Johan Derksen is geen voorstander van Thierry Baudet en dat laat hij tijdens De Oranjezomer duidelijk merken: Forum voor Democratie is dé partij voor gekken. BoerBurgerBeweging-Kamerlid Caroline van der Plas is het niet eens met de uitlatingen van Johan Derksen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers Bekijk deze video » Discussie Johan Derksen en Caroline van der Plas: "Volgens mij kijk je nooit debatten" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Henk Fraser wordt na Louis van Gaal eventueel bondscoach Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is geen voorstander van Thierry Baudet en dat laat hij tijdens De Oranjezomer duidelijk merken: Forum voor Democratie is dé partij voor gekken. BoerBurgerBeweging-Kamerlid Caroline van der Plas is het niet eens met de uitlatingen van Johan Derksen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Forum voor Democratie: "Partij voor de gekken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier