De Oranjezomer gemist? Henk Fraser wordt na Louis van Gaal eventueel bondscoach

De Oranjezomer gemist? Henk Fraser wordt na Louis van Gaal eventueel bondscoach

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Henk Fraser wordt na <em>Louis van Gaal</em> eventueel bondscoach Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De kogel is door de kerk: Louis van Gaal is de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De succestrainer krijgt Danny Blind en Henk Fraser als assistenten, en dat is niet voor niets: volgens Valentijn Driessen wil de KNVB onderzoeken of Fraser na Van Gaal wellicht bondscoach van Oranje kan worden. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Forum voor Democratie: "Partij voor de gekken" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers Bekijk deze video » Discussie Johan Derksen en Caroline van der Plas: "Volgens mij kijk je nooit debatten" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De kogel is door de kerk: Louis van Gaal is de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De succestrainer krijgt Danny Blind en Henk Fraser als assistenten, en dat is niet voor niets: volgens Valentijn Driessen wil de KNVB onderzoeken of Fraser na Van Gaal wellicht bondscoach van Oranje kan worden.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Henk Fraser wordt na Louis van Gaal eventueel bondscoach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier