Bizarre beelden: overstekende hond veroorzaakt kettingbotsing op N445

Bizarre beelden: overstekende hond veroorzaakt kettingbotsing op N445

Een loslopende hond heeft woensdagavond voor een groot ongeluk veroorzaakt bij het Zuid-Hollandse Hazerswoude-Dorp. Een automobilist moest uitwijken toen het dier overstak en botste vervolgens op twee andere wagens. Vijf mensen raakten gewond en ook de hond is niet ongedeerd gebleven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Bizarre beelden: <em>overstekende hond</em> veroorzaakt kettingbotsing op N445 Een loslopende hond heeft woensdagavond voor een groot ongeluk veroorzaakt bij het Zuid-Hollandse Hazerswoude-Dorp. Een automobilist moest uitwijken toen het dier overstak en botste vervolgens op twee andere wagens. Vijf mensen raakten gewond en ook de hond is niet ongedeerd gebleven. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Honderden sleutelbossen op de straten van Amsterdam voor daklozen Bekijk deze video » Video: Winkeliers ten einde raad, personeelstekort is groter dan ooit Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: overstekende hond veroorzaakt kettingbotsing op N445 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier