Heftig: Sonny Lorenzo emotioneel vanwege in coma gebrachte vriend Dusty

Heftig: Sonny Lorenzo emotioneel vanwege in coma gebrachte vriend Dusty

Sonny Lorenzo kennen we allemaal van zijn bijzondere uitspraken tijdens zijn deelname aan Temptation Island. Hij was eerder deze week op een feestje en daar was onder andere ook Dusty, bekend van het programma Ex on the Beach.

Heftig: <em>Sonny Lorenzo</em> emotioneel vanwege in coma gebrachte vriend Dusty Sonny Lorenzo kennen we allemaal van zijn bijzondere uitspraken tijdens zijn deelname aan Temptation Island. Hij was eerder deze week op een feestje en daar was onder andere ook Dusty, bekend van het programma Ex on the Beach. Heftig scooterongelukDiezelfde avond kreeg Dusty een scooterongeluk, waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis is overgebracht. Voorlopig wordt hij in coma gehouden om hersenschade te beperken. Sonny vertelt kapot te zijn van dit nieuws en zal voorlopig zijn social media even laten voor wat het is. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: Jorney van Ex on the Beach is zwanger van medekandidaat Odim Bekijk deze video » Dusty uit Ex On The Beach vecht voor zijn leven: "Hou je taai" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Heftig: Sonny Lorenzo emotioneel vanwege in coma gebrachte vriend Dusty

Heftig scooterongeluk
Diezelfde avond kreeg Dusty een scooterongeluk, waarna hij zwaargewond naar het ziekenhuis is overgebracht. Voorlopig wordt hij in coma gehouden om hersenschade te beperken. Sonny vertelt kapot te zijn van dit nieuws en zal voorlopig zijn social media even laten voor wat het is.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Sonny Lorenzo emotioneel vanwege in coma gebrachte vriend Dusty of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV