Vriendin Peter R. de Vries geeft interview: "Hij verstopte briefjes in huis" (video)

Vriendin Peter R. de Vries geeft interview: "Hij verstopte briefjes in huis" (video)

Er werd vanochtend afscheid genomen van Peter R. de Vries in Carré. Zijn vriendin heeft lange tijd zoveel mogelijk geprobeerd uit de publiciteit te blijven, maar laat toch eindelijk van zich horen. Het verlies is voor haar hartverscheurend.

<em>Vriendin Peter R. de Vries</em> geeft interview: &quot;Hij verstopte briefjes in huis&quot; (video) Er werd vanochtend afscheid genomen van Peter R. de Vries in Carré. Zijn vriendin heeft lange tijd zoveel mogelijk geprobeerd uit de publiciteit te blijven, maar laat toch eindelijk van zich horen. Het verlies is voor haar hartverscheurend. Vind nog briefjes van hemPeter schreef blijkbaar dagelijks lieve briefjes naar haar en ze vindt deze nog regelmatig verstopt in huis. Ze verzamelde deze de afgelopen dagen. Ook mogen we via de Volkskrant meelezen met de laatste berichten die ze naar elkaar verstuurden, vlak voordat Peter werd neergeschoten. Ze zouden naar een bezichtiging gaan omdat ze zouden gaan samenwonen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Zien: besloten afscheid Peter R. de Vries; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig Bekijk deze video » Video: Kees van der Spek deelt herinneringen met Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Nieuws :
Vriendin Peter R. de Vries geeft interview: "Hij verstopte briefjes in huis" (video)

Vind nog briefjes van hem
Peter schreef blijkbaar dagelijks lieve briefjes naar haar en ze vindt deze nog regelmatig verstopt in huis. Ze verzamelde deze de afgelopen dagen. Ook mogen we via de Volkskrant meelezen met de laatste berichten die ze naar elkaar verstuurden, vlak voordat Peter werd neergeschoten. Ze zouden naar een bezichtiging gaan omdat ze zouden gaan samenwonen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vriendin Peter R. de Vries geeft interview: "Hij verstopte briefjes in huis" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier