Zien: De kist met Peter R. de Vries is uit Carré gedragen

Zien: De kist met Peter R. de Vries is uit Carré gedragen

Donderdag 22 juli is de kist met daarin het lichaam van Peter R. de Vries even voor 13:00 uur het theater Carré uit gedragen. "Intimi van de overleden misdaadverslaggever gaan nu naar de uitvaart", laat Hart van Nederland weten. Bekijk de beelden van het dragen van de kist hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: De kist met <em>Peter R. de Vries</em> is uit <em>Carré</em> gedragen Donderdag 22 juli is de kist met daarin het lichaam van Peter R. de Vries even voor 13:00 uur het theater Carré uit gedragen. "Intimi van de overleden misdaadverslaggever gaan nu naar de uitvaart", laat Hart van Nederland weten. Bekijk de beelden van het dragen van de kist hieronder. Lees verder onder de video. UitvaartHet lichaam van Peter R. de Vries is door de dragers de zaal van Carré uit begeleid, gevolgd door de familie en zijn vriendin. Op het einde klonk het lied Bolero van Maurice Ravel. De uitvaart die nu volgt is alleen voor familie en naaste vrienden, de pers is niet welkom. Bekijk de HvN-video hieronder. Bekijk ook Zien: besloten afscheid Peter R. de Vries; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig Bekijk deze video » Vriendin Peter R. de Vries geeft interview: "Hij verstopte briefjes in huis" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Uitvaart
Het lichaam van Peter R. de Vries is door de dragers de zaal van Carré uit begeleid, gevolgd door de familie en zijn vriendin. Op het einde klonk het lied Bolero van Maurice Ravel. De uitvaart die nu volgt is alleen voor familie en naaste vrienden, de pers is niet welkom. Bekijk de HvN-video hieronder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: De kist met Peter R. de Vries is uit Carré gedragen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier