Bekijk de ravage na overstromingen in China

Bekijk de ravage na overstromingen in China

Het weerinstituut van de Chinese provincie Henan heeft code rood, de hoogste alarmfase, afgegeven voor vier steden ten noorden van de hoofdstad Zhengzhou: Xinxiang, Anyang, Hebi en Jiaozuo. Veel mensen zijn of worden geëvacueerd. Volgens het Chinese persbureau Xinhua is in Anyang sinds maandag meer dan 600 millimeter regen gevallen. Ter vergelijking: in Limburg viel vorige week in twee dagen op sommige plaatsen 150 millimeter. Bekijk de ravage die de overstromingen hebben aangericht in de NOS-video hieronder.

Bekijk de <em>ravage</em> na overstromingen in <em>China</em> Het weerinstituut van de Chinese provincie Henan heeft code rood, de hoogste alarmfase, afgegeven voor vier steden ten noorden van de hoofdstad Zhengzhou: Xinxiang, Anyang, Hebi en Jiaozuo. Veel mensen zijn of worden geëvacueerd. Volgens het Chinese persbureau Xinhua is in Anyang sinds maandag meer dan 600 millimeter regen gevallen. Ter vergelijking: in Limburg viel vorige week in twee dagen op sommige plaatsen 150 millimeter. Bekijk de ravage die de overstromingen hebben aangericht in de NOS-video hieronder. Bekijk ook ZIEN: bijna kopje onder in Chinese metro: "Zeker 12 mensen overleden" Bekijk deze video » Zien: aanslag Oslo en eiland Utoya in Noorwegen vandaag 10 jaar geleden Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de ravage na overstromingen in China of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier