Nederland over Louis van Gaal als bondscoach: "Denk dat Louis alles kan" (video)

Nederland over Louis van Gaal als bondscoach: "Denk dat Louis alles kan" (video)

Louis van Gaal moet ervoor zorgen dat we als Oranje weer naam krijgen en we die wereldtitel in de wacht slepen. Na het mislukte EK met Frank de Boer moet van Gaal het team klaarstomen voor weer een nieuwe ronde. Het is nog maar de vraag of de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal succes behaalt, maar Nederland heeft er de volste vertrouwen in: "Ik denk dat Louis van Gaal alles kan."

Bekijk de video van PowNed hieronder.

Nederland over <em>Louis van Gaal</em> als bondscoach: &quot;Denk dat Louis alles kan&quot; (video) Louis van Gaal moet ervoor zorgen dat we als Oranje weer naam krijgen en we die wereldtitel in de wacht slepen. Na het mislukte EK met Frank de Boer moet van Gaal het team klaarstomen voor weer een nieuwe ronde. Het is nog maar de vraag of de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal succes behaalt, maar Nederland heeft er de volste vertrouwen in: "Ik denk dat Louis van Gaal alles kan." Bekijk de video van PowNed hieronder. Bekijk ook Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Henk Fraser wordt na Louis van Gaal eventueel bondscoach Bekijk deze video » Mensen op de Albert Cuypmarkt over bondscoach Louis van Gaal: "Hij krijgt het voor elkaar" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nederland over Louis van Gaal als bondscoach: "Denk dat Louis alles kan" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland over Louis van Gaal als bondscoach: "Denk dat Louis alles kan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier