Wilfred Genee in De Oranjezomer over afscheid Peter R. de Vries: "Moeilijk voor te stellen"

Wilfred Genee in De Oranjezomer over afscheid Peter R. de Vries: "Moeilijk voor te stellen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee in <em>De Oranjezomer</em> over afscheid <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Moeilijk voor te stellen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Donderdag 22 juli heeft de uitvaart van Peter R. de Vries plaatsgevonden. Wilfred Genee spreekt over het afscheid in De Oranjezomer: "Moeilijk voor te stellen dat hij er niet meer is." Ook was Genee onder de indruk van het prachtige verhaal van de broer van Peter. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Donderdag 22 juli heeft de uitvaart van Peter R. de Vries plaatsgevonden. Wilfred Genee spreekt over het afscheid in De Oranjezomer: "Moeilijk voor te stellen dat hij er niet meer is." Ook was Genee onder de indruk van het prachtige verhaal van de broer van Peter.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee in De Oranjezomer over afscheid Peter R. de Vries: "Moeilijk voor te stellen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier