Op1: meelwormenkweker Jelte-Pier Slump over voedsel van de toekomst

Op1: meelwormenkweker Jelte-Pier Slump over voedsel van de toekomst

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: meelwormenkweker <em>Jelte-Pier Slump</em> over voedsel van de toekomst Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Jelte-Pier Slump kweekt meelwormen, hij gelooft dat dit het eten van de toekomst is. Hij maakt er momenteel al sportrepen van en voeding vol met eiwitten. Dit gaat volgens Slump een deel van de oplossing zijn om minder dierenvlees te consumeren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: meelwormenkweker Jelte-Pier Slump over voedsel van de toekomst

Jelte-Pier Slump kweekt meelwormen, hij gelooft dat dit het eten van de toekomst is. Hij maakt er momenteel al sportrepen van en voeding vol met eiwitten. Dit gaat volgens Slump een deel van de oplossing zijn om minder dierenvlees te consumeren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: meelwormenkweker Jelte-Pier Slump over voedsel van de toekomst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier