Zien: Koning Willem-Alexander opent Olympic Festival op spectaculaire wijze

Zien: Koning Willem-Alexander opent Olympic Festival op spectaculaire wijze

Koning Willem-Alexander heeft op het sportstrand van Scheveningen een uur voor de officiële opening van de Olympische Spelen in Tokio, het TeamNL Olympic Festival geopend. De koning gaf het startsein van de Spelen door middel van het doorsnijden van een oranje lint. judoka Roy Meyer en paralympisch kampioene Marlou van Rhijn waren ook aanwezig bij de opening in Scheveningen.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Zien: Koning <em>Willem-Alexander</em> opent <em>Olympic Festival</em> op spectaculaire wijze Koning Willem-Alexander heeft op het sportstrand van Scheveningen een uur voor de officiële opening van de Olympische Spelen in Tokio, het TeamNL Olympic Festival geopend. De koning gaf het startsein van de Spelen door middel van het doorsnijden van een oranje lint. judoka Roy Meyer en paralympisch kampioene Marlou van Rhijn waren ook aanwezig bij de opening in Scheveningen. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Candy Jacobs over missen Olympische Spelen: "Ik huil constant" (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen verwacht maar één medaille tijdens de Spelen Bekijk deze video » Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Koning Willem-Alexander opent Olympic Festival op spectaculaire wijze of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier