Video: Collega’s doodgeschoten ggz-beveiliger Martin vormen erehaag

Video: Collega’s doodgeschoten ggz-beveiliger Martin vormen erehaag

Vorige week maandag werd de 53-jarige Martin tijdens zijn dienst als ggz-beveiliger in Den Haag neergeschoten door een patiënt van de instelling. Een dag later overleed Martin in het ziekenhuis. Vandaag vormden zijn collega’s een erehaag voor de beveiliger.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Collega’s <em>doodgeschoten</em> ggz-beveiliger <em>Martin</em> vormen erehaag Vorige week maandag werd de 53-jarige Martin tijdens zijn dienst als ggz-beveiliger in Den Haag neergeschoten door een patiënt van de instelling. Een dag later overleed Martin in het ziekenhuis. Vandaag vormden zijn collega’s een erehaag voor de beveiliger. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Máxima bezoekt zorginstelling Lister voor mensen met psychische kwetsbaarheid (video) Bekijk deze video » Buurtbewoners in shock na ernstig geweld incident: ''Leek wel het wilde westen'' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Collega’s doodgeschoten ggz-beveiliger Martin vormen erehaag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier