Paardrijcaps passen met Gerard Joling: "Ik hoop dat mijn harses erin past" (video)

Paardrijcaps passen met Gerard Joling: "Ik hoop dat mijn harses erin past" (video)

Gerard Joling is in de onderstaande Instagramvideo bezig met paardrijcaps passen voor zijn paardrijrit. Joling is er niet zeker van of zijn hoofd in de helm past: "Ik hoop dat mijn harses erin past", zegt hij lachend op beeld. Kijk mee tijdens het passen van paardrijcaps voor Gerard. Zie de video hieronder.

Paardrijcaps passen met <em>Gerard Joling</em>: &quot;Ik hoop dat mijn harses erin past&quot; (video) Gerard Joling is in de onderstaande Instagramvideo bezig met paardrijcaps passen voor zijn paardrijrit. Joling is er niet zeker van of zijn hoofd in de helm past: "Ik hoop dat mijn harses erin past", zegt hij lachend op beeld. Kijk mee tijdens het passen van paardrijcaps voor Gerard. Zie de video hieronder. Bekijk ook Gerard Joling onder de indruk van Thomas Berge z'n witte tanden (video) Bekijk deze video » Gerard Joling te oud voor TikTok? Onzin, meer dan 200.000 volgers (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paardrijcaps passen met Gerard Joling: "Ik hoop dat mijn harses erin past" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier