Terugkijken: Roos Zwetsloot eerste na runs finale skateboarden (Olympische Spelen)

Terugkijken: Roos Zwetsloot eerste na runs finale skateboarden (Olympische Spelen)

De Nederlandse skateboardster Roos Zwetsloot gaat na de twee runs in de finale van het skateboarden (onderdeel street) aan de leiding. Een medaille leverde het uiteindelijk niet op. Bij de tricks die volgden viel Zwetsloot te vaak.

Terugkijken: <em>Roos Zwetsloot</em> eerste na runs finale skateboarden (Olympische Spelen) De Nederlandse skateboardster Roos Zwetsloot gaat na de twee runs in de finale van het skateboarden (onderdeel street) aan de leiding. Een medaille leverde het uiteindelijk niet op. Bij de tricks die volgden viel Zwetsloot te vaak. Bekijk de runs van Roos Zwetsloot bij het skateboarden hierboven. Bekijk ook het tijdschema van het skateboarden op de Olympische Spelen. Lees hier hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kunt kijken. Zien: Annemiek van Vleuten pakt zilver bij wegwedstrijd wielrennen (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Live stream mountainbike mannen (met Mathieu van der Poel) Bekijk deze video » Live stream Nederland - Australië (waterpolo, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Terugkijken: Roos Zwetsloot eerste na runs finale skateboarden (Olympische Spelen)

Bekijk de runs van Roos Zwetsloot bij het skateboarden hierboven. Bekijk ook het tijdschema van het skateboarden op de Olympische Spelen.

Lees hier hoe je alle livestreams van de Olympische Spelen kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Roos Zwetsloot eerste na runs finale skateboarden (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier