Hart van Nederland: flatbewoners Utrecht boos na enorme schade door explosie

Hart van Nederland: flatbewoners Utrecht boos na enorme schade door explosie

Enorme schade na een explosie in een flat aan de Alexander de Grotelaan in Utrecht laat de bewoners boos achter. Zij vragen dan ook om extra cameratoezicht rondom het gebouw. "Ik zie het niet zitten dat ik uit mijn plaat moet gaan tegen gekke mensen", aldus een van de bewoners.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: flatbewoners <em>Utrecht</em> boos na enorme schade door explosie Enorme schade na een explosie in een flat aan de Alexander de Grotelaan in Utrecht laat de bewoners boos achter. Zij vragen dan ook om extra cameratoezicht rondom het gebouw. "Ik zie het niet zitten dat ik uit mijn plaat moet gaan tegen gekke mensen", aldus een van de bewoners. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Grote hoeveelheid siervuurwerk gaat onverwachts af op strand in Maryland Bekijk deze video » Utrechtse Geuzenwijk geschrokken door vuurwerkbom: "De ramen sprongen" (video) Bekijk deze video » Video: Drie gewonden na gasexplosie op boot in Assen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: flatbewoners Utrecht boos na enorme schade door explosie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier