Video: familie en vrienden doodgestoken Shelley tevreden met uitspraak rechter

Video: familie en vrienden doodgestoken Shelley tevreden met uitspraak rechter

De man die 22-jarige Shelley vorig jaar doodstak in een flat in Ede, krijgt tien jaar cel en tbs, dat heeft de rechter bepaald. Familie en vrienden zijn tevreden met de uitspraak: "Dit is waar we voor vochten, gerechtigheid", aldus een vriendin van Shelley.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Video: <em>familie</em> en vrienden doodgestoken <em>Shelley</em> tevreden met uitspraak rechter De man die 22-jarige Shelley vorig jaar doodstak in een flat in Ede, krijgt tien jaar cel en tbs, dat heeft de rechter bepaald. Familie en vrienden zijn tevreden met de uitspraak: "Dit is waar we voor vochten, gerechtigheid", aldus een vriendin van Shelley. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: echtgenoot doodgestoken Annie (78) bang nu buurman terugkeert Bekijk deze video » Video: buurtbewoners geschokt door doodgestoken 14-jarige jongen in Hoogkerk Bekijk deze video » Video: vier minderjarigen opgepakt na ruzies drillrapgroepen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: familie en vrienden doodgestoken Shelley tevreden met uitspraak rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier