Live stream zwemmen met Kira Toussaint (dinsdag 27 juli)

Live stream zwemmen met Kira Toussaint (dinsdag 27 juli)

Kijk dinsdag 27 juli vanaf 03.30 uur LIVE naar het zwemmen op de Olympische Spelen via de livestream hierboven.

De zwemonderdelen van dinsdag 27 juli, waaronder de finales van de 200m vrije slag (mannen), 100m rugslag (mannen en vrouwen) en 100m schoolslag (vrouwen).

Bekijk het volledige programma van het zwemmen op het Olympische Spelen.

Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>zwemmen</em> met Kira Toussaint (dinsdag 27 juli) Kijk dinsdag 27 juli vanaf 03.30 uur LIVE naar het zwemmen op de Olympische Spelen via de livestream hierboven. De zwemonderdelen van dinsdag 27 juli, waaronder de finales van de 200m vrije slag (mannen), 100m rugslag (mannen en vrouwen) en 100m schoolslag (vrouwen). Bekijk het volledige programma van het zwemmen op het Olympische Spelen. Alles van het zwemmen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Zien: Arno Kamminga wint zilver op 100m schoolslag (zwemmen, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Arno Kamminga dolblij met zilveren medaille: "Ik wist dat ik het kon, echt kippenvel" Bekijk deze video »
Live :
Live stream zwemmen met Kira Toussaint (dinsdag 27 juli)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream zwemmen met Kira Toussaint (dinsdag 27 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier