Het duurste portie friet ter wereld kost 170 euro: "Truffel en champagne" (video)

Het duurste portie friet ter wereld kost 170 euro: "Truffel en champagne" (video)

Friet, patat, of aardappelstokjes. Hoe je het ook noemt, in New York maken ze de duurste! Een portie kost namelijk 170 euro. De truffel maakt het gerecht zo prijzig, en de aardappelen voor de patat worden drie keer gebakken. De eerste keer in champagne. Ook krijgt het patatje gouden snippers eroverheen. Bekijk de beelden van het duurste portie patat in de NOS Jeugdjournaal-video hieronder.

Het <em>duurste portie friet</em> ter wereld kost 170 euro: &quot;Truffel en champagne&quot; (video) Friet, patat, of aardappelstokjes. Hoe je het ook noemt, in New York maken ze de duurste! Een portie kost namelijk 170 euro. De truffel maakt het gerecht zo prijzig, en de aardappelen voor de patat worden drie keer gebakken. De eerste keer in champagne. Ook krijgt het patatje gouden snippers eroverheen. Bekijk de beelden van het duurste portie patat in de NOS Jeugdjournaal-video hieronder. Bekijk ook Olympische Spelen: geen medailles voor Nederlandse skateboardsters Bekijk deze video » Hierom zal Drenthe meer toeristen trekken: "Dezelfde lijst als de Chinese Muur" Bekijk deze video »
Nieuws :
Het duurste portie friet ter wereld kost 170 euro: "Truffel en champagne" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het duurste portie friet ter wereld kost 170 euro: "Truffel en champagne" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier