Limburg ruimt puin op langs de Maas: "Meubilair, alles komt voorbij"

Limburg ruimt puin op langs de Maas: "Meubilair, alles komt voorbij"

Kratten, meubilair en een hele kano worden dinsdag gevonden tijdens een schoonmaakactie van Natuurmonumenten en vrijwilligers langs de Maas in Limburg. Het afval komt uit verschillende landen en werd meegesleept tijdens de overstromingen van vorige week. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

<em>Limburg</em> ruimt puin op langs de <em>Maas</em>: &quot;Meubilair, alles komt voorbij&quot; Kratten, meubilair en een hele kano worden dinsdag gevonden tijdens een schoonmaakactie van Natuurmonumenten en vrijwilligers langs de Maas in Limburg. Het afval komt uit verschillende landen en werd meegesleept tijdens de overstromingen van vorige week. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: België opnieuw getroffen door zware regelval, auto’s drijven door de straat Bekijk deze video » Hart van Nederland: weiland loopt onder water door doorgebroken dijk Reeuwijk Bekijk deze video »
Nieuws :
Limburg ruimt puin op langs de Maas: "Meubilair, alles komt voorbij"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Limburg ruimt puin op langs de Maas: "Meubilair, alles komt voorbij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier