Camping Coppens met grote verrassing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Camping Coppens met grote verrassing gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Camping Coppens met grote verrassing gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: Oma Coppens wordt in de maling genomen: "Auw, auw oma" Bekijk deze video » Staf Coppens waagt zich tijdens het Zweedse avontuur van zijn familie aan het besturen van een 'Zamboni' en als ultieme verrassing staat plots Stafs broer Mathias voor de deur. SpannendMonique en Staf maken 's morgens vroeg in hun Zweedse huurhuisje de kinderen wakker. Het is één van de spannendste ochtenden van heel dit avontuur: de eerste schooldag. Over Camping CoppensStaf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau en Nora bieden een inkijkje op het soms hobbelige pad naar hun langgekoesterde droom: het openen van een camping in Zweden. Vanavond bij Camping Coppens: drama door niet verkregen vergunning Bekijk deze video » Zien: Familie Coppens doet de Surströmming-challenge in Camping Coppens Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Staf Coppens waagt zich tijdens het Zweedse avontuur van zijn familie aan het besturen van een 'Zamboni' en als ultieme verrassing staat plots Stafs broer Mathias voor de deur.

Spannend
Monique en Staf maken 's morgens vroeg in hun Zweedse huurhuisje de kinderen wakker. Het is één van de spannendste ochtenden van heel dit avontuur: de eerste schooldag.

Over Camping Coppens
Staf Coppens, zijn Nederlandse echtgenote Monique en hun kinderen Beau en Nora bieden een inkijkje op het soms hobbelige pad naar hun langgekoesterde droom: het openen van een camping in Zweden.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Camping Coppens

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Camping Coppens met grote verrassing gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier