Op1 gemist? Woede en teleurstelling in Tokio door erbarmelijke omstandigheden

Op1 gemist? Woede en teleurstelling in Tokio door erbarmelijke omstandigheden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Woede en teleurstelling in <em>Tokio</em> door erbarmelijke omstandigheden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 27 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 27 juli terugkijken bij Gids.tv. Maurits Hendriks liet vandaag in een persconferentie weten dat hij zich zorgen maakt over de sporters die corona hebben op de Olympische Spelen. Deze sporters worden weggestopt in quarantainehotels en de condities zijn erbarmelijk. Sportjournalist Diana Kuip vertelt bij Op1 meer over de persconferentie van vandaag. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Woede en teleurstelling in Tokio door erbarmelijke omstandigheden

Maurits Hendriks liet vandaag in een persconferentie weten dat hij zich zorgen maakt over de sporters die corona hebben op de Olympische Spelen. Deze sporters worden weggestopt in quarantainehotels en de condities zijn erbarmelijk. Sportjournalist Diana Kuip vertelt bij Op1 meer over de persconferentie van vandaag.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Woede en teleurstelling in Tokio door erbarmelijke omstandigheden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier