Blokhuis Extra over Michael Jacksons Thriller gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blokhuis Extra over Michael Jacksons Thriller gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blokhuis Extra over Michael Jacksons Thriller gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de Jaren 80-serie van Blokhuis Extra deze week aandacht voor het legandarische album Thriller van Michael Jackson, hét album van de jaren 80. GeheimemEind vorig jaar overleed Bruce Swedien, de vaste geluidstechnicus van Quincy Jones en verantwoordelijk voor de sound van Thriller. Eerder waren de programmamakers bij hem thuis waar hij de nodige geheimen verklapte en zijn bandenarchief liet zien. TotoOok een gesprek met toetsenist David Paich en gitarist Steve Lukather van Toto over hun bijdragen aan Thriller en over hun eigen hit 'Rosanna'. Ook gaat het over 'State of Independence' van Donna Summer en de oorsprong van het fenomeen Mama Appelsap. The Voice of Holland: Nienke Fitters verbluft coaches tijdens The Knockouts met Billie Jean Bekijk deze video » We Want More: Bekijk de auditie van Manuela - Ben Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de Jaren 80-serie van Blokhuis Extra deze week aandacht voor het legandarische album Thriller van Michael Jackson, hét album van de jaren 80.

Geheimem
Eind vorig jaar overleed Bruce Swedien, de vaste geluidstechnicus van Quincy Jones en verantwoordelijk voor de sound van Thriller. Eerder waren de programmamakers bij hem thuis waar hij de nodige geheimen verklapte en zijn bandenarchief liet zien.

Toto
Ook een gesprek met toetsenist David Paich en gitarist Steve Lukather van Toto over hun bijdragen aan Thriller en over hun eigen hit 'Rosanna'. Ook gaat het over 'State of Independence' van Donna Summer en de oorsprong van het fenomeen Mama Appelsap.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Blokhuis Extra: de jaren 80

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Blokhuis Extra over Michael Jacksons Thriller gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV