Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen

Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen

Een paar dagen na het zilver in de wegwedstrijd wint Annemiek van Vleuten goud in de tijdrit. Ze is met afstand de beste op de Olympische Spelen in Tokio.

Zien: GOUD voor <em>Annemiek van Vleuten</em> in tijdrit Olympische Spelen Een paar dagen na het zilver in de wegwedstrijd wint Annemiek van Vleuten goud in de tijdrit. Ze is met afstand de beste op de Olympische Spelen in Tokio. Bekijk de vreugde bij Annemiek van Vleuten op het moment dat ze het goud te pakken heeft hierboven. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen. Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) Bekijk deze video » Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen

Bekijk de vreugde bij Annemiek van Vleuten op het moment dat ze het goud te pakken heeft hierboven. Bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier