Zien: Noël van 't End met snelle ippon door eerste ronde (judo, Olympische Spelen)

Zien: Noël van 't End met snelle ippon door eerste ronde (judo, Olympische Spelen)

Na ruim een halve minuut is de eersterondepartij van judoka Noël van 't End in de gewichtsklasse -90 kilo voorbij. Hij scoort een ippon.

Zien: <em>Noël van 't End</em> met snelle ippon door eerste ronde (judo, Olympische Spelen) Na ruim een halve minuut is de eersterondepartij van judoka Noël van 't End in de gewichtsklasse -90 kilo voorbij. Hij scoort een ippon. Bekijk de ippon van Noël van 't End hierboven. Bekijk ook hoe laat de volgende rondes van het judo op de Olympische Spelen zijn. Roos de Jong en Lisa Scheenaard winnen brons op Olympische Spelen (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Bijna goud! Bekijk hoe Melvin Twellaar en Stef Broenink zilver pakken (roeien, dubbeltwee) Bekijk deze video » Zilver voor Nederland (vrouwen, vier-zonder) bij het roeien op de Spelen (video) Bekijk deze video » Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Noël van 't End met snelle ippon door eerste ronde (judo, Olympische Spelen)

Bekijk de ippon van Noël van 't End hierboven. Bekijk ook hoe laat de volgende rondes van het judo op de Olympische Spelen zijn.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Noël van 't End met snelle ippon door eerste ronde (judo, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier