Samenvatting Nederland - Zuid-Afrika (hockey dames, Olympische Spelen)

Samenvatting Nederland - Zuid-Afrika (hockey dames, Olympische Spelen)

Samenvatting <em>Nederland - Zuid-Afrika</em> (hockey dames, Olympische Spelen) De Nederlandse hockeydames hebben zich (ogenschijnlijk) met speels gemak geplaatst voor de kwartfinales van het hockeytoernooi op de Olympische Spelen. De derde groepswedstrijd, tegen Zuid-Afrika, werd met ruime cijfers gewonnen: 5-0. Kijk de samenvatting van Nederland - Zuid-Afrika hierboven. Je vindt het volledige hockeyschema van de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: GOUD voor Annemiek van Vleuten in tijdrit Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Nederland - Zuid-Afrika (hockey dames, Olympische Spelen)

De Nederlandse hockeydames hebben zich (ogenschijnlijk) met speels gemak geplaatst voor de kwartfinales van het hockeytoernooi op de Olympische Spelen. De derde groepswedstrijd, tegen Zuid-Afrika, werd met ruime cijfers gewonnen: 5-0.

Kijk de samenvatting van Nederland - Zuid-Afrika hierboven. Je vindt het volledige hockeyschema van de Olympische Spelen op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Zuid-Afrika (hockey dames, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier