RTL Nieuws: dit zijn de nieuwe coronaregels voor vakantie naar Duitsland

RTL Nieuws: dit zijn de nieuwe coronaregels voor vakantie naar Duitsland

Duitsland heeft het een stuk onaantrekkelijker voor Nederlanders gemaakt om het land te bezoeken voor vakantie, aangezien ze ons zien als een hoogincidentiegebied. Zo moet je je bijvoorbeeld sinds dinsdag van tevoren online registreren en je (digitale) vaccinatiebewijs, herstelbewijs of ook negatieve testresultaat uploaden. Dat geldt voor alle rezigers vanaf zes jaar oud. Hoe het precies zit en of je ook echt gecontroleerd wordt bij de grens zie je hieronder, in de video van RTL Nieuws.

<em>RTL Nieuws</em>: dit zijn de nieuwe coronaregels voor vakantie naar Duitsland Duitsland heeft het een stuk onaantrekkelijker voor Nederlanders gemaakt om het land te bezoeken voor vakantie, aangezien ze ons zien als een hoogincidentiegebied. Zo moet je je bijvoorbeeld sinds dinsdag van tevoren online registreren en je (digitale) vaccinatiebewijs, herstelbewijs of ook negatieve testresultaat uploaden. Dat geldt voor alle rezigers vanaf zes jaar oud. Hoe het precies zit en of je ook echt gecontroleerd wordt bij de grens zie je hieronder, in de video van RTL Nieuws. Bekijk ook Video: aantal coronabesmettingen Engeland blijft dalen, ondanks loslaten regels Bekijk deze video »
TV :
RTL Nieuws: dit zijn de nieuwe coronaregels voor vakantie naar Duitsland


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Nieuws: dit zijn de nieuwe coronaregels voor vakantie naar Duitsland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier