Heftig: Bekijk het ontleden van reuze vinvis op kade Terneuzen

Heftig: Bekijk het ontleden van reuze vinvis op kade Terneuzen

Op de boeg van een schip in de haven van Terneuzen (Zeeland) was dinsdagochtend een dode gewone vinvis aangetroffen, meldde Universiteit Utrecht. De faculteit Diergeneeskunde van de universiteit gaat onderzoeken of de aanvaring de doodsoorzaak van het dier is. Onderzoekers ontleden de reusachtige vinvis en dat ziet er als volgt uit. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Heftig: Bekijk het ontleden van <em>reuze vinvis</em> op kade Terneuzen Op de boeg van een schip in de haven van Terneuzen (Zeeland) was dinsdagochtend een dode gewone vinvis aangetroffen, meldde Universiteit Utrecht. De faculteit Diergeneeskunde van de universiteit gaat onderzoeken of de aanvaring de doodsoorzaak van het dier is. Onderzoekers ontleden de reusachtige vinvis en dat ziet er als volgt uit. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Bekijk ook Bekijk beelden van dode vinvis in de haven van Terneuzen Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Bekijk het ontleden van reuze vinvis op kade Terneuzen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Bekijk het ontleden van reuze vinvis op kade Terneuzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV