Goudzucht: Twan van Gendt heeft BMX-baan in achtertuin

Goudzucht: Twan van Gendt heeft BMX-baan in achtertuin

Twan van Gendt wordt gevolgd in zijn voorbereiding voor de Olympische Spelen in de serie Goudzucht. Om zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden is er een groot stuk van de BMX-baan nagebouwd in zijn achtertuin. Hierdoor kan hij trainen wanneer hij wil.

<em>Goudzucht:</em> Twan van Gendt heeft BMX-baan in achtertuin Twan van Gendt wordt gevolgd in zijn voorbereiding voor de Olympische Spelen in de serie Goudzucht. Om zichzelf zo goed mogelijk voor te bereiden is er een groot stuk van de BMX-baan nagebouwd in zijn achtertuin. Hierdoor kan hij trainen wanneer hij wil. Bekijk de video van Videoland hierboven. De serie 'Goudzucht' is nu te zien op Videoland. Bekijk ook Zien: BMX'er Twan van Gendt bouwt Olympische baan in achtertuin (video) Bekijk deze video » Wereldkampioen Twan van Gendt bouwt BMX-baan in achtertuin: 'Dit is het complete eerste stuk van Tokyo' Bekijk deze video »

Bekijk de video van Videoland hierboven. De serie 'Goudzucht' is nu te zien op Videoland.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goudzucht: Twan van Gendt heeft BMX-baan in achtertuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier