Wie Het Laatst Lacht: Vrouw wil brandend gezichtsmasker eraf

Wie Het Laatst Lacht: Vrouw wil brandend gezichtsmasker eraf

BN'ers en een heleboel onbekende Nederlanders bevinden zich in het programma Wie Het Laatst Lacht in de meest vreemde, onverwachte, en soms bizarre situaties. Vanavond (29 juli) kun je een herhaling zien van Wie Het Laatst Lacht, bekijk hieronder een fragment met twee vriendinnen bij een beautysalon.

Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht... terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wie Het Laatst Lacht</em>: Vrouw wil brandend gezichtsmasker eraf BN'ers en een heleboel onbekende Nederlanders bevinden zich in het programma Wie Het Laatst Lacht in de meest vreemde, onverwachte, en soms bizarre situaties. Vanavond (29 juli) kun je een herhaling zien van Wie Het Laatst Lacht, bekijk hieronder een fragment met twee vriendinnen bij een beautysalon. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht... terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wie het laatst lacht gemist? Dennis Weening komt op horror-bruiloft terecht Bekijk deze video » Wie het laatst lacht gemist? Oma Rietje kan niet van de motoren afblijven Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie Het Laatst Lacht: Vrouw wil brandend gezichtsmasker eraf of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier