Op1 gemist? Lia van Bekhoven over succes actrice Joanna Lumley

Op1 gemist? Lia van Bekhoven over succes actrice Joanna Lumley

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Lia van Bekhoven over succes actrice Joanna Lumley Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 juli terugkijken bij Gids.tv. De Britse actrice Joanna Lumley wint veel populariteit in eigen land. In Op1 legt journalist Lia Bekhoven uit waar dat succes vandaan komt. ''Ze is sexy, charmant en heeft veel zelfspot. Ook is ze nuchter en heeft ze veel humor.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Lia van Bekhoven over succes actrice Joanna Lumley

De Britse actrice Joanna Lumley wint veel populariteit in eigen land. In Op1 legt journalist Lia Bekhoven uit waar dat succes vandaan komt. ''Ze is sexy, charmant en heeft veel zelfspot. Ook is ze nuchter en heeft ze veel humor.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Lia van Bekhoven over succes actrice Joanna Lumley of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier