Kijk hoe Niek Kimmann GOUD wint in BMX-finale op Olympische Spelen

Kijk hoe Niek Kimmann GOUD wint in BMX-finale op Olympische Spelen

Niek Kimmann laat in het BMX-toernooi op de Olympische Spelen in Tokio zien wat hij kan. Na overtuigende kwartfinales en halve finales wint hij ook de finale. Het is het derde goud voor Nederland op deze Spelen.

Kijk hoe <em>Niek Kimmann</em> GOUD wint in BMX-finale op Olympische Spelen Niek Kimmann laat in het BMX-toernooi op de Olympische Spelen in Tokio zien wat hij kan. Na overtuigende kwartfinales en halve finales wint hij ook de finale. Het is het derde goud voor Nederland op deze Spelen. Bekijk de finale van het BMX-racen bij de mannen hierboven en bekijk hier alles van de Olympische Spelen. Zien: Merel Smulders wint brons bij BMX-racen op Olympische Spelen Bekijk deze video » Terugkijken: Henk Grol razend snel uitgeschakeld met ippon (judo, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Groot-Brittannië (hockey dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Live stream Zuid-Afrika - Nederland (waterpolo, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Kijk hoe Niek Kimmann GOUD wint in BMX-finale op Olympische Spelen

Bekijk de finale van het BMX-racen bij de mannen hierboven en bekijk hier alles van de Olympische Spelen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk hoe Niek Kimmann GOUD wint in BMX-finale op Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier