Zien: Lewis Hamilton in de problemen tijdens vrije training 2 GP Hongarije

Zien: Lewis Hamilton in de problemen tijdens vrije training 2 GP Hongarije

Lewis Hamilton heeft zijn draai nog niet helemaal gevonden vandaag op het circuit van Hongarije. Hij heeft een moment van flink overstuur en geeft door dat zijn linker achterkant het niet meer doet. In zijn boordradio wordt doorgegeven dat het er verder 'ok' uitziet.

Zien: <em>Lewis Hamilton</em> in de problemen tijdens vrije training 2 GP Hongarije Lewis Hamilton heeft zijn draai nog niet helemaal gevonden vandaag op het circuit van Hongarije. Hij heeft een moment van flink overstuur en geeft door dat zijn linker achterkant het niet meer doet. In zijn boordradio wordt doorgegeven dat het er verder 'ok' uitziet. Bekijk de video van Formule 1 hierboven. Bekijk ook Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen snijdt Lewis Hamilton af in de pitlane GP Hongarije Bekijk deze video »

Bekijk de video van Formule 1 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Lewis Hamilton in de problemen tijdens vrije training 2 GP Hongarije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier