Jack van Gelder steekt veer in billen BMX'er Jelle van Gorkum: "Bewonderenswaardig"

Jack van Gelder steekt veer in billen BMX'er Jelle van Gorkum: "Bewonderenswaardig"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Jack van Gelder heeft enorme bewondering voor BMX'er Jelle van Gorkom, die terugkomt van een lange blessure: "Hoe jij daarmee omgaat, dat vind ik zo ongelofelijk bewonderenswaardig. Hoe je er bent en hoe je er voor staat."

<em>Jack van Gelder</em> steekt veer in billen BMX'er <em>Jelle van Gorkum</em>: &quot;Bewonderenswaardig&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Jack van Gelder heeft enorme bewondering voor BMX'er Jelle van Gorkom, die terugkomt van een lange blessure: "Hoe jij daarmee omgaat, dat vind ik zo ongelofelijk bewonderenswaardig. Hoe je er bent en hoe je er voor staat." Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jack van Gelder steekt veer in billen BMX'er Jelle van Gorkum: "Bewonderenswaardig"

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder steekt veer in billen BMX'er Jelle van Gorkum: "Bewonderenswaardig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier