Op1 gemist? Rutger Jeuken hoopt op meer bewijzen in Mallorca-zaak

Op1 gemist? Rutger Jeuken hoopt op meer bewijzen in Mallorca-zaak

<em>Op1</em> gemist? Rutger Jeuken hoopt op meer bewijzen in <em>Mallorca</em>-zaak Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hoofdofficier Rutger Jeuken hoopt dat er meer mensen met bewijs over de veelbesproken fatale mishandeling op Mallorca komen: "Als er mensen zijn die getuigenverklaringen hebben, meld je dan bij de politie." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Rutger Jeuken hoopt op meer bewijzen in Mallorca-zaak

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hoofdofficier Rutger Jeuken hoopt dat er meer mensen met bewijs over de veelbesproken fatale mishandeling op Mallorca komen: "Als er mensen zijn die getuigenverklaringen hebben, meld je dan bij de politie."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Rutger Jeuken hoopt op meer bewijzen in Mallorca-zaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV