Zien: Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser Raemon Sluiter

Zien: Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser Raemon Sluiter

Douwe Bob maakte onlangs in een optreden bekend dat de zanger vader wordt. Samen met Loes verwacht hij een dochtertje. Oud-tennisser Reamon Sluiter had de lolbroek aan en besloot een grapje te tweeten over het nieuws. Dat schoot bij Douwe Bob echter in het verkeerde keelgat.

Bekijk hieronder de tweet van Reamon Sluiter.

Sukkeltje
Douwe Bob kon de 'grappige' tweet niet waarderen en reageerde allereerst met: "Hou je bek joh, sukkeltje." Deze tweet werd echter later weer verwijderd en de zanger volgde met de reactie: "Sukkeltje."

Bekijk het optreden van Douwe Bob waar hij aankondigde vader te worden hieronder.

Zien: <em>Douwe Bob</em> haalt uit naar oud-tennisser <em>Raemon Sluiter</em> Douwe Bob maakte onlangs in een optreden bekend dat de zanger vader wordt. Samen met Loes verwacht hij een dochtertje. Oud-tennisser Reamon Sluiter had de lolbroek aan en besloot een grapje te tweeten over het nieuws. Dat schoot bij Douwe Bob echter in het verkeerde keelgat. Bekijk hieronder de tweet van Reamon Sluiter. SukkeltjeDouwe Bob kon de 'grappige' tweet niet waarderen en reageerde allereerst met: "Hou je bek joh, sukkeltje." Deze tweet werd echter later weer verwijderd en de zanger volgde met de reactie: "Sukkeltje." Bekijk het optreden van Douwe Bob waar hij aankondigde vader te worden hieronder. Bekijk ook Zien: is dit de nieuwe liefde van Douwe Bob? Bekijk deze video » Op1 gemist? Douwe Bob speelt Amsterdam, speciaal voor Paul de Leeuw Bekijk deze video » Douwe Bob wordt vader: "Ik mag vader worden van een dochtertje!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser Raemon Sluiter


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Douwe Bob haalt uit naar oud-tennisser Raemon Sluiter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier