Video: 35-jarige man neergeschoten op feestlocatie in Amsterdam-Zuidoost

Video: 35-jarige man neergeschoten op feestlocatie in Amsterdam-Zuidoost

Tijdens een feest in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam is zondagochtend een 35-jarige man neergeschoten. Bij de feestlocatie stonden veel bezoekers met drank en lachgas in hun handen. Het slachtoffer is in kritieke toestand en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: 35-jarige man <em>neergeschoten</em> op feestlocatie in <em>Amsterdam-Zuidoost</em> Tijdens een feest in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam is zondagochtend een 35-jarige man neergeschoten. Bij de feestlocatie stonden veel bezoekers met drank en lachgas in hun handen. Het slachtoffer is in kritieke toestand en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Collega’s doodgeschoten ggz-beveiliger Martin vormen erehaag Bekijk deze video » Video: 37-jarige man uit Capelle aan den IJsel doodgeschoten tijdens hond uitlaten Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: 35-jarige man neergeschoten op feestlocatie in Amsterdam-Zuidoost of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier