Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Undercover in Nederland gemist? Alberto infiltreert in een dubieus callcenter Bekijk deze video » Deze week in Undercover van Nederland worden de technieken die in callcenters gebruikt worden om mensen iets te verkopen blootgelegd. InfiltrerenBelletjes van verkopers van callcenters die je iets proberen aan te smeren. Wie wordt er niet gek van?! Een medewerker van Undercover in Nederland infiltreert in een callcenter dat gebruik maakt van dubieuze verkooptechnieken. ConfrontatieWorden consumenten misleid en zo ja, op welke manier? Welke regels worden er overtreden? De verborgen camera legt het haarfijn vast. Als het verborgen camera-onderzoek is afgerond, gaat Alberto Stegeman de confrontatie aan met de eigenaar van het callcenter. Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week in Undercover van Nederland worden de technieken die in callcenters gebruikt worden om mensen iets te verkopen blootgelegd.

Infiltreren
Belletjes van verkopers van callcenters die je iets proberen aan te smeren. Wie wordt er niet gek van?! Een medewerker van Undercover in Nederland infiltreert in een callcenter dat gebruik maakt van dubieuze verkooptechnieken.

Confrontatie
Worden consumenten misleid en zo ja, op welke manier? Welke regels worden er overtreden? De verborgen camera legt het haarfijn vast. Als het verborgen camera-onderzoek is afgerond, gaat Alberto Stegeman de confrontatie aan met de eigenaar van het callcenter.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier