Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn met Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn met Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn met Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na enkele weken Alleen op een eiland is de stemming bij Hans Dorrestijn flink gedaald. Deze aflevering komt Roué Verveer hem vergezellen. HorizonOok de temperatuur is flink gedaald. Niks wil lukken; zelfs het vogels kijken niet. Maar dan is er licht aan de horizon: cabaretier Roué Verveer komt langs. En hij heeft de lach aan zijn kont hangen. ZandSchrijver en cabaretier Hans Dorrestijn verblijft zes weken op een Waddeneiland. Slechts omringd door mantelmeeuwen, een enkele kiekendief, zand en heel veel wind, overpeinst hij zijn 80-jarige bestaan. AlleenTerwijl Dorrestijn geniet van de natuur, vreest hij voor het alleen zijn. En als het hem echt te veel wordt, nodigt hij een gast uit. Op1 gemist? Hans Dorrestijn blikt terug op zijn carrière Bekijk deze video » Jinek gemist? Hans Dorrestijn: "Slappe lach DWDD mooiste belevenis van mijn leven" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na enkele weken Alleen op een eiland is de stemming bij Hans Dorrestijn flink gedaald. Deze aflevering komt Roué Verveer hem vergezellen.

Horizon
Ook de temperatuur is flink gedaald. Niks wil lukken; zelfs het vogels kijken niet. Maar dan is er licht aan de horizon: cabaretier Roué Verveer komt langs. En hij heeft de lach aan zijn kont hangen.

Zand
Schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn verblijft zes weken op een Waddeneiland. Slechts omringd door mantelmeeuwen, een enkele kiekendief, zand en heel veel wind, overpeinst hij zijn 80-jarige bestaan.

Alleen
Terwijl Dorrestijn geniet van de natuur, vreest hij voor het alleen zijn. En als het hem echt te veel wordt, nodigt hij een gast uit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Alleen op een eiland met Hans Dorrestijn met Roué Verveer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier