Video: kent Sifan Hassan de Snollebollekes eigenlijk wel?

Video: kent Sifan Hassan de Snollebollekes eigenlijk wel?

Kort nadat Sifan Hassen Olympisch goud behaalde op de Olympische Spelen schalde de muziek van Snollebollekes door het stadion. De grote vraag is nu, is de hardloopster een fan van de feestact en werd de muziek daarom gespeeld? Integendeel, ze blijkt namelijk geen idee te hebben wie Rob Kemps is, zo blijkt na een vraag van een sportverslaggever. Gelukkig voor Snollebollekes blijkt ze wel een enorm van Brabant te houden. Bekijk haar hele reactie hieronder.

Video: kent Sifan Hassan de <em>Snollebollekes</em> eigenlijk wel? Kort nadat Sifan Hassen Olympisch goud behaalde op de Olympische Spelen schalde de muziek van Snollebollekes door het stadion. De grote vraag is nu, is de hardloopster een fan van de feestact en werd de muziek daarom gespeeld? Integendeel, ze blijkt namelijk geen idee te hebben wie Rob Kemps is, zo blijkt na een vraag van een sportverslaggever. Gelukkig voor Snollebollekes blijkt ze wel een enorm van Brabant te houden. Bekijk haar hele reactie hieronder. Bekijk ook Video: Snollebollekes maakt EK-versie Links Rechts Bekijk deze video » Zien: Sifan Hassan valt en wint toch serie 1500m (atletiek, Olympische Spelen) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: kent Sifan Hassan de Snollebollekes eigenlijk wel? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier