Bart Deurloo reageert op val in rekstokfinale: "Ik had iets teveel power"

Bart Deurloo reageert op val in rekstokfinale: "Ik had iets teveel power"

Voor Bart Deurloo is de Olympische finale van de rekstok op een teleurstelling uitgelopen. De Rotterdammer kwam al vroeg in zijn oefening ten val en eindigde met een score van 12,266 als zevende.

Lees verder onder de video.

Bart Deurloo reageert op val in <em>rekstokfinale</em>: &quot;Ik had iets teveel power&quot; Bekijk ook Video: Bart Deurloo valt van rekstok (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Voor Bart Deurloo is de Olympische finale van de rekstok op een teleurstelling uitgelopen. De Rotterdammer kwam al vroeg in zijn oefening ten val en eindigde met een score van 12,266 als zevende. Lees verder onder de video. PowerDe Nederlander reageerde na afloop bij de NOS: "Ik gaf iets te veel power op een element waarop ik nauwelijks val." Deurloo, die bij de WK van 2017 brons pakte, was overigens niet de enige die in de rekstokfinale ten val kwam. Ook Milan Karini, Takeru Kitazono en Tyson Bull vielen van de rekstok. Bekijk ook Baanwielrennen: Deense en Britse renner crashen en komen hard ten val (video) Bekijk deze video » Zien: GOUD voor baanwielrenners Van den Berg, Lavreysen, Hoogland & Büchli Bekijk deze video » Video: Brazillië naar voetbalfinale Olympische Spelen Bekijk deze video »
Sport :
Bart Deurloo reageert op val in rekstokfinale: "Ik had iets teveel power"

Power
De Nederlander reageerde na afloop bij de NOS: "Ik gaf iets te veel power op een element waarop ik nauwelijks val." Deurloo, die bij de WK van 2017 brons pakte, was overigens niet de enige die in de rekstokfinale ten val kwam. Ook Milan Karini, Takeru Kitazono en Tyson Bull vielen van de rekstok.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bart Deurloo reageert op val in rekstokfinale: "Ik had iets teveel power" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier